Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di tonno in scatola a filetti
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 100 g di rucola fresca
- 150 g di pomodori ciliegino in quarti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 320 g di spaghetti integrali
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1834.7 kJ / 438.5 kcal
- Protein
- 19.4 g
- Sacharidy
- 66.1 g
- Tuk
- 12.6 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 320.4 mg
Alternativní recepty
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40 min
Pasta al pomodoro e peperoni
30 min
Spaghetti pomodoro e speck
35 min
Penne tonno, pinoli e limone
30 min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20min
Pasta feta e pomodorini
30 min
Spaghetti al tonno
40 min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 min
Spaghetti alla vesuviana
25 min
Penne integrali alla crema di zucca e pistacchi
30 min
Pasta tonno e olive
35 min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45 min