Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di rucola fresca, lavata
- 30 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 filetti di peperoni sott'olio, sgocciolati
- 1 peperoncino secco piccante (volitelně)
- 1 pizzico di sale
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di pomodori ciliegino a metà
- 320 g di pasta secca tipo mezze maniche
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2071.1 kJ / 495 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 65.7 g
- Tuk
- 20.5 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 5.1 g
- Sodík
- 29.3 mg
Alternativní recepty
Pasta al pomodoro e peperoni
30 min
Caserecce integrali con melanzane e Feta
40 Min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 min
Conchiglie con pomodorini e stracciatella
40 Min
Pasta feta e pomodorini
30 min
Pasta caprese
20 min
Tortiglioni in salsa eoliana
40 Min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 min
Pasta al pesto di fagiolini
30 min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35min
Spaghetti integrali, tonno, limone e rucola
25 min
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30 min