Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 spicchi di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- ½ cucchiaino di paprica dolce
- 500 g di gamberi crudi di media grandezza
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di zucchero
- acqua q.b.
- 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale
- 1 cucchiaino di sale
- 250 g di penne rigate
- 10 g di lemon grass a pezzi
- 20 g di burro, a pezzi
- 50 g di panna (30-40% di grassi)
- 1 limone a spicchi, per guarnire (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2193.4 kJ / 524.2 kcal
- Protein
- 29.3 g
- Sacharidy
- 51.5 g
- Tuk
- 23.1 g
- Nasycený tuk
- 7.5 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 2740 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cosce di pollo stufate al vino bianco e verdure
1 godz.
Mezze penne risottate 3 zeta (zola, zucchine e zafferano)
30 min
Fusilli risottati al salmone affumicato (per 2 persone)
30 min
Costine di maiale in salsa barbecue
35min
Spaghetti alla "carbonara sbagliata"
30 min
Pasta panna e salmone
30 min
Risotto zafferano e salsiccia
40min
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40min
Pasta risottata alle vongole
1 godz.
Linguine allo scoglio
40min
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35min
Spaghetti alle vongole
4 Std. 40 Min