Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cottura vongole e calamari
- 500 g di acqua
- 1000 g di vongole veraci, pulite
- 500 g di calamari freschi, puliti
Terminare la preparazione
- 350 g di pasta secca tipo paccheri
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso secco
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pomodori ciliegino o pachino a metà
- 1 cucchiaino raso di zucchero a velo
- 5 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2445.8 kJ / 584.5 kcal
- Protein
- 32.1 g
- Sacharidy
- 73.5 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 727.2 mg
Alternativní recepty
Tagliatelle con ragù di salsiccia e funghi
1h 30min
Linguine allo sgombro
30min
Caserecce cime di rapa e salsiccia
1h
Linguine allo scoglio
40min
Pasta integrale con salmone e crema di asparagi
35min
Bucatini con le canocchie
35min
Insalata di pasta alla mediterranea
30min
Spaghetti alle vongole
4h 40min
Paella veloce
40min
Risotto ai frutti di mare
45min
Tagliolini con gamberoni e ricotta all'arancia
1h
Insalata di polpo e patate
2h