Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cottura vongole e calamari
- 500 g di acqua
- 1000 g di vongole veraci, pulite
- 500 g di calamari freschi, puliti
Terminare la preparazione
- 350 g di pasta secca tipo paccheri
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso secco
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pomodori ciliegino o pachino a metà
- 1 cucchiaino raso di zucchero a velo
- 5 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2445.8 kJ / 584.5 kcal
- Protein
- 32.1 g
- Sacharidy
- 73.5 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 727.2 mg
Alternativní recepty
Polpo alla Luciana
1h 30min
Insalata di polpo, patate e sedano al profumo di cedro
1h 25min
Calamarata, spigola e Pachino
30min
Linguine allo scoglio
40min
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45 Min
Insalata di seppie, patate e pomodorini
35min
Insalata di polpo e patate
2 Std.
Spaghetti alle vongole
4h 40min
Penne al ragù di polpo
1h
Tagliolini con pesce spada alla mediterranea
20min
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50 Min
Linguine allo sgombro
30min