Je potřeba použít Kryt mixovacích nožů.

K přípravě tohoto receptu potřebujete Kryt mixovacích nožů. Zjistit více

Filetti di salmone sottovuoto con salsa bernese
TM6

Filetti di salmone sottovuoto con salsa bernese

3.8 (6 hodnocení)

Suroviny

Salmone

  • 1 limone, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
  • 1450 g di acqua
  • 600 g di filetti di salmone fresco (4x150 g, spessore 3 cm)
  • 4 pizzichi di sale
  • 4 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 20 g di olio extravergine di oliva

Salsa bernese

  • 4 - 5 rametti di dragoncello fresco, foglioline e rametti
  • 80 g di scalogno a pezzi
  • 80 g di aceto di vino bianco
  • 180 g di burro a pezzi
  • 4 tuorli d'uovo
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
3056.5 kJ / 730.5 kcal
Protein
31.2 g
Sacharidy
4.3 g
Tuk
65.6 g
Nasycený tuk
24.4 g
Vláknina
1 g
Sodík
1192.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty