Filetti di salmone sottovuoto con salsa bernese

Filetti di salmone sottovuoto con salsa bernese

4.2 9 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
4 porzioni

Suroviny

Salmone
  • 1 limone la scorza (senza la parte bianca) e il succo
  • 1450 g di acqua
  • 600 g di filetti di salmone fresco (4x150 g, spessore 3 cm)
  • 4 pizzichi di sale
  • 4 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 20 g di olio extravergine di oliva
Salsa bernese
  • 4 - 5 rametti di dragoncello fresco foglioline e rametti
  • 80 g di scalogno a pezzi
  • 80 g di aceto di vino bianco
  • 180 g di burro a pezzi
  • 4 tuorli d'uovo
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1192.4 mg
Protein 31.2 g
Kalorie 3056.5 kJ / 730.5 kcal
Tuk 65.6 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 24.4 g
Sacharidy 4.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...