Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salmone
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 1450 g di acqua
- 600 g di filetti di salmone fresco (4x150 g, spessore 3 cm)
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe bianco macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
Salsa bernese
- 4 - 5 rametti di dragoncello fresco, foglioline e rametti
- 80 g di scalogno a pezzi
- 80 g di aceto di vino bianco
- 180 g di burro a pezzi
- 4 tuorli d'uovo
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3056.5 kJ / 730.5 kcal
- Protein
- 31.2 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Tuk
- 65.6 g
- Nasycený tuk
- 24.4 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 1192.4 mg
Alternativní recepty
Insalata di gamberi con verdure croccanti
40min
Pomodorini sottovuoto
1h
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2 Std. 30 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa al cioccolato nero
2 Std.
Bistecca Sottovuoto
1h 10min
Filetto di maiale con salsa ai cachi
2 Std.
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3h 30min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13 Std.
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2h 40min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min