Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salmone
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 1450 g di acqua
- 600 g di filetti di salmone fresco (4x150 g, spessore 3 cm)
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe bianco macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
Salsa bernese
- 4 - 5 rametti di dragoncello fresco, foglioline e rametti
- 80 g di scalogno a pezzi
- 80 g di aceto di vino bianco
- 180 g di burro a pezzi
- 4 tuorli d'uovo
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3056.5 kJ / 730.5 kcal
- Protein
- 31.2 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Tuk
- 65.6 g
- Nasycený tuk
- 24.4 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 1192.4 mg
Alternativní recepty
Finocchi sottovuoto con fonduta al Parmigiano Reggiano
3 Std.
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2h 30min
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1h 15min
Filetti di sgombro sottovuoto con contorno di peperoni
1h 30min
Pomodorini sottovuoto
1h
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1 Std. 10 Min
Pollo piccante Sottovuoto con carote glassate
2 godz. 50 min
Filetto di Manzo sottovuoto con salsa al Gin e pepe
2u. 20min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2u. 20min
Vitello tonnato sottovuoto
5h