Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Finocchi
- 400 g di finocchi, tagliati longitudinalmente (spessore 2-3 cm circa)
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Fonduta al Parmigiano Reggiano
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 130 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 - 3 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 20 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1135.5 kJ / 271.5 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 2.9 g
- Tuk
- 24.8 g
- Nasycený tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 731.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vitello tonnato sottovuoto
5 Std.
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2 Std. 30 Min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3 Std. 30 Min
Braciole di maiale sottovuoto in salsa di cioccolato e pere caramellate
2 Std. 55 Min
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2 Std. 30 Min
Tacchino tonnato sottovuoto
2 Std. 40 Min
Merluzzo sottovuoto glassato al curry
1h 30min
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3 Std. 30 Min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3 Std. 30 Min
Roastbeef Sottovuoto
5 Std. 30 Min
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2 Std. 40 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min