
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Finocchi
- 400 g di finocchi tagliati longitudinalmente (spessore 2-3 cm circa)
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Fonduta al Parmigiano Reggiano
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 130 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 - 3 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 20 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 271.5 kcal / 1135.5 kJ
- Protein
- 9.3 g
- Tuk
- 24.8 g
- Sacharidy
- 2.9 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 14.9 g
- Sodík
- 731.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pomodorini sottovuoto
1hod.
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2hod. 30min
Filetti di merluzzo sottovuoto
1hod. 20min
Tacchino alle erbe aromatiche con crema di peperoni sottovuoto
7hod.
Pollo speziato sottovuoto
1hod. 50min
Chutney di cipolle caramellate
24hod.
Carote sottovuoto timo e feta
1hod.
Pere sottovuoto alla cannella
2hod. 5min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1hod. 30min
Roastbeef Sottovuoto
5hod. 30min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13hod.
Vitello tonnato sottovuoto
5hod.