Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Finocchi
- 400 g di finocchi, tagliati longitudinalmente (spessore 2-3 cm circa)
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Fonduta al Parmigiano Reggiano
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 130 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 - 3 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 20 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1135.5 kJ / 271.5 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 2.9 g
- Tuk
- 24.8 g
- Nasycený tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 731.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pomodorini sottovuoto
1 godz.
Filetti di salmone sottovuoto con salsa bernese
1 godz. 30 min
Tortini asparagi e Parmigiano Reggiano
1 godz. 30 min
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3 godz. 30 min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2 godz. 40 min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2 godz. 30 min
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5h 30min
Vitello tonnato sottovuoto
5h