Finocchi sottovuoto con fonduta al Parmigiano Reggiano

Finocchi sottovuoto con fonduta al Parmigiano Reggiano

4.4 18 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 3hod.
4 porzioni

Suroviny

Finocchi
  • 400 g di finocchi tagliati longitudinalmente (spessore 2-3 cm circa)
  • 1400 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
Fonduta al Parmigiano Reggiano
  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 130 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 2 - 3 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
  • 20 g di burro

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 731.1 mg
Protein 9.3 g
Kalorie 1135.5 kJ / 271.5 kcal
Tuk 24.8 g
Vláknina 2.3 g
Nasycený tuk 14.9 g
Sacharidy 2.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...