Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Finocchi
- 400 g di finocchi, tagliati longitudinalmente (spessore 2-3 cm circa)
- 1400 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Fonduta al Parmigiano Reggiano
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 130 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 - 3 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 20 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1135.5 kJ / 271.5 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 2.9 g
- Tuk
- 24.8 g
- Nasycený tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 731.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2j 30 menit
Chutney di cipolle caramellate
24h
Pomodorini sottovuoto
1j
Tacchino tonnato sottovuoto
2h 40 min
Filetti di salmone sottovuoto con salsa bernese
1j 30 menit
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2h 40 min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Cipolle caramellate (400-500 g)
50 menit
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 godz. 20 min
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3h 30min
Tartellette alle cipolle caramellate
1j