Je potřeba použít Kryt mixovacích nožů.

K přípravě tohoto receptu potřebujete Kryt mixovacích nožů. Zjistit více

Finocchi sottovuoto con fonduta al Parmigiano Reggiano
TM6

Finocchi sottovuoto con fonduta al Parmigiano Reggiano

4.4 ( 16 hodnocení )

Suroviny

Finocchi

  • 400 g di finocchi tagliati longitudinalmente (spessore 2-3 cm circa)
  • 1400 g di acqua
  • 30 g di succo di limone

Fonduta al Parmigiano Reggiano

  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 130 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 2 - 3 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
  • 20 g di burro

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
271.5 kcal / 1135.5 kJ
Protein
9.3 g
Tuk
24.8 g
Sacharidy
2.9 g
Vláknina
2.3 g
Nasycený tuk
14.9 g
Sodík
731.1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty