
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di gamberi rossi le code pulite
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 200 g di polpa di papaya a pezzi
- 1 cucchiaino di salsa di senape
- 10 g di aceto di riso
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 151.5 kcal / 634.3 kJ
- Protein
- 12.9 g
- Tuk
- 8.6 g
- Sacharidy
- 5.5 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Sodík
- 295.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1hod. 10min
Salmone sottovuoto al mojto
3hod.
Calamari Sottovuoto
50min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1hod.
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2hod. 20min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1hod. 20min
Contorno di patate sauté sottovuoto
2hod.
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1hod.
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1hod. 20min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1hod. 10min
Pesce spada agli agrumi sottovuoto
1hod. 15min