Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di gamberi rossi, le code pulite
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 200 g di polpa di papaya a pezzi
- 1 cucchiaino di salsa di senape
- 10 g di aceto di riso
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 634.3 kJ / 151.5 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Sacharidy
- 5.5 g
- Tuk
- 8.6 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 295.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 Std. 20 Min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1 Std. 20 Min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30min
Calamaro al burro alla camomilla e chutney piccante di Antonia Klugmann
2h
Uovo pochè con carciofi, funghi e salsa alla panna
2h
Cous cous con calamaretti
40 min
Calamari Sottovuoto
50min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Gamberi freschi sottovuoto
1h
Rotolini di zucchine e salmone con salsa al curry
30 min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1h