Gamberi rossi con salsa alla papaya sottovuoto

Gamberi rossi con salsa alla papaya sottovuoto

3.0 2 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 45min.
4 porzioni

Suroviny

  • 250 g di gamberi rossi le code pulite
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 200 g di polpa di papaya a pezzi
  • 1 cucchiaino di salsa di senape
  • 10 g di aceto di riso

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 295.5 mg
Protein 12.9 g
Kalorie 634.3 kJ / 151.5 kcal
Tuk 8.6 g
Vláknina 0.9 g
Nasycený tuk 1.3 g
Sacharidy 5.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...