Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di mandorle tostate non salate
- 170 g di cioccolato al latte a pezzi
- 130 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
- 50 g di caffè espresso
- 80 g di Rum
- 150 g di Alchermes
- 10 fette di pane raffermo
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1743.4 kJ / 416.4 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 6.4 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 22 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ricciarelli
7h
Schiacciata fiorentina
50min
Pappa al pomodoro
35min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Torta di riso carrarina
3 Std. 10 Min
Crema inglese
15 Min
Tortelli di carnevale al cocco
1 Std.
Mousse cioccolato fondente e peperoncino
20 Min
Sgabei
3 Std.
Risotto allo champagne con lardo di Colonnata
40min
Peposo toscano
1 Std. 30 Min
Castagnaccio
1 Std.