Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ravioli
- 150 g di rape rosse
- 80 g di acqua
- 80 g di semola di grano duro + q.b.
- 40 g di farina tipo 00
- 2 pizzichi di sale
- 23 g di olio extravergine di oliva
- 20 gamberi rossi
- 10 g di porro
- 100 g di carciofi, puliti e in 8 spicchi
- 100 g di patata lessa
- 1 pizzico di pepe rosa macinato
- 7 - 8 foglie di menta fresca, lavate
Crema di burrata e terminare la preparazione
- 200 g di burrata
- 30 g di latte
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3389 kJ / 810 kcal
- Protein
- 35.7 g
- Sacharidy
- 57.3 g
- Tuk
- 47 g
- Vláknina
- 7.4 g
Alternativní recepty
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3ωρ.
Mousse al cioccolato bianco e lamponi, con glassa a specchio e pandoro (di LuCake)
2 Std. 20 Min
Tagliatelle al nero di seppia con pomodorini neri e gamberi
1h 20 phút
Torrette di riso nero
45min
Mini capresi con gelée al pomodoro
1h 30min
Pesce spada bardato al finocchietto sottovuoto
1h 30min
Tortino di cioccolato con cuore morbido
2 Std.
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 Std. 20 Min
Bagel con salmone affumicato e cetriolo
2 Std. 30 Min
Ravioli alla rapa rossa con burro e salvia
1h 30min
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1h
Trittico d'autore
2 Std.