Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ravioli
- 150 g di rape rosse
- 80 g di acqua
- 80 g di semola di grano duro + q.b.
- 40 g di farina tipo 00
- 2 pizzichi di sale
- 23 g di olio extravergine di oliva
- 20 gamberi rossi
- 10 g di porro
- 100 g di carciofi, puliti e in 8 spicchi
- 100 g di patata lessa
- 1 pizzico di pepe rosa macinato
- 7 - 8 foglie di menta fresca, lavate
Crema di burrata e terminare la preparazione
- 200 g di burrata
- 30 g di latte
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1200 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3389 kJ / 810 kcal
- Protein
- 35.7 g
- Sacharidy
- 57.3 g
- Tuk
- 47 g
- Vláknina
- 7.4 g
Alternativní recepty
Mousse di salmone e patate
1 Std.
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1h 5 min
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1 Std.
Crema di patate con polpo
1 Std.
Ponte dei sospiri
1 Std.
Cuori rossi ripieni ai formaggi (per 2 persone)
1 Std.
Semifreddo yogurt greco e salsa alle fragole
9 Std.
Tagliatelle al nero di seppia con pomodorini neri e gamberi
1 Std. 20 Min
Millefoglie di patate e funghi porcini
1 Std. 20 Min
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1 Std. 30 Min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1 Std.
Ravioli alla barbabietola con gamberi e pistacchi
1 Std. 30 Min