Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pipirrana
- 1 huevo duro
- 80 g de pimiento verde italiano en trozos de aprox. 3 cm
- 80 g de cebolleta en trozos de aprox. 3 cm
- 100 g de tomate maduro sin piel ni semillas en trozos
- 1 pellizco de sal
- 20 g de aceite de oliva
- 5 g de vinagre
Salmorejo
- 100 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 1000 g de tomates maduros en cuartos
- 1 cucharadita de sal
- 150 g de miga de pan blanco
- 30 g de vinagre
Para servir
- 2 latas de caballa en aceite escurrida (aprox. 120 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1408 kJ / 337 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 19.7 g
- Tuk
- 25.1 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 676 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpachuelo
35min
Mazamorra cordobesa con salmón ahumado
15min
Porra antequerana
1 Std. 10 Min
Gazpacho
10 min
Ajoblanco al tomate con ensalada de patata y cerezas
2h 15min
Salmorejo de fresas
30min
Gazpacho de hummus
2h 5min
Magras con tomate
40min
Migas con pimientos de Padrón
30min
Salmorejo
10 min
Gazpacho de manzana verde
10 min
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45min