Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pipirrana
- 1 huevo duro
- 80 g de pimiento verde italiano en trozos de aprox. 3 cm
- 80 g de cebolleta en trozos de aprox. 3 cm
- 100 g de tomate maduro sin piel ni semillas en trozos
- 1 pellizco de sal
- 20 g de aceite de oliva
- 5 g de vinagre
Salmorejo
- 100 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo
- 1000 g de tomates maduros en cuartos
- 1 cucharadita de sal
- 150 g de miga de pan blanco
- 30 g de vinagre
Para servir
- 2 latas de caballa en aceite escurrida (aprox. 120 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1408 kJ / 337 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 19.7 g
- Tuk
- 25.1 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 676 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Migas con pimientos de Padrón
30 min
Remojón de naranja y bacalao
30 min
Ajoblanco de mango con arroz, aguacate y langostinos
40 min
Bol de sardinas, mejillones, tomate y pan
45 Min
Ajoblanco al tomate con ensalada de patata y cerezas
2 Std. 15 Min
Mazamorra cordobesa con salmón ahumado
15 Min
Gazpacho de aguacate
10 Min
Gazpacho en ensalada con pollo asado
10 Min
Gazpachuelo
35 Min
Ensalada de judías blancas con aliño de pipirrana
15 Min
Salmorejo de atún ligero
1h 10min
Porra antequerana
1h 10min