Kompatibilní verze
Sepia en salsa de tomate y almendras ( Mª Jesús Villegas Vargas)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de almejas frescas
- agua para cubrir las almejas
-
1
cucharada de sal gorda
nebo 1 - 2 cucharaditas de sal - 6 - 8 almendras crudas sin piel
- 60 g de pan blanco
- 50 g de aceite de oliva
- 200 g de puerro en trozos
- 2 dientes de ajo
- 200 g de tomate triturado en conserva
-
75
g de vino dulce
nebo 75 g de vino blanco - 600 g de sepia limpia en trozos
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharada de pulpa de pimiento choricero
- 2 pellizcos de pimienta blanca molida
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de patatas en trozos de 2-3 cm
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1207.7 kJ / 288.9 kcal
- Protein
- 25.9 g
- Sacharidy
- 20.1 g
- Tuk
- 11.7 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 770 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Guisat de peix
1h 25min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 min
Guiso de sepia con patatas
1 godz.
Rape con salsa de carabineros
50min
Allipebre de rape
45 min
Carrilleras estofadas al whisky con higos
1h 5 min
Sepia en salsa de verduras con guarnición de arroz
45 min
Bacalao con gambones y almejas
45 min
Calamares rellenos
2 godz.
Cazuela de rape rusadir
1 godz.
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10min
Arroz con sepia y cigalas
1 godz.