Kompatibilní verze
Sepia en salsa de tomate y almendras ( Mª Jesús Villegas Vargas)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de almejas frescas
- agua para cubrir las almejas
-
1
cucharada de sal gorda
nebo 1 - 2 cucharaditas de sal - 6 - 8 almendras crudas sin piel
- 60 g de pan blanco
- 50 g de aceite de oliva
- 200 g de puerro en trozos
- 2 dientes de ajo
- 200 g de tomate triturado en conserva
-
75
g de vino dulce
nebo 75 g de vino blanco - 600 g de sepia limpia en trozos
- 1 hoja de laurel seca
- 1 cucharada de pulpa de pimiento choricero
- 2 pellizcos de pimienta blanca molida
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de patatas en trozos de 2-3 cm
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1207.7 kJ / 288.9 kcal
- Protein
- 25.9 g
- Sacharidy
- 20.1 g
- Tuk
- 11.7 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 770 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cazuela de rape rusadir
1 Std.
Guiso de sepia con patatas
1 Std.
Bacalao en salsa de tomate
30 Min
Calamares rellenos
2 Std.
Bacalao con gambones y almejas
45 Min
Sepia en salsa de verduras con guarnición de arroz
45 Min
Solomillo de cerdo en salsa de almendras
50min
Caldero de mariscos con emulsión de albahaca
1h 30min
Popietas de lenguado y gambón
45 Min
Bacalao con salsa de almendras
35min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 Min
Allipebre de rape
45 Min