Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 doradas en tranchas de 5 cm
- 40 g de vino blanco
- 60 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de romero seco desmenuzado
- 1 cucharadita de tomillo seco
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 200 g de pimiento verde en tiras de 1 cm
- 200 g de pimiento rojo en tiras de 1 cm
- 200 g de pimiento amarillo en tiras de 1 cm
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1222 kJ / 292 kcal
- Protein
- 26.8 g
- Sacharidy
- 4.9 g
- Tuk
- 18.5 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 483.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lubina con pisto en salsa de puerro
50min
Dorada al vapor con verduras agridulces
30 Min
Merluza en salsa de guisantes y pimiento rojo asado
30 Min
Pollo asado con guarnición de verduras al aroma de sidra
1h 45min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 Min
Lubinas de ración en papillote para dos
30 Min
Salmón al horno con patatas panadera XXL
1 Std.
Bacalao con tomate, patatas panadera y guisantes
1 Std.
Bacalao al estilo de Braga
30 Min
Sepia en salsa de pimiento rojo con arroz blanco
1h 30min
Merluza con espinacas, gambas y salsa de piquillos
40 Min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 Min