Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 dientes de ajo
- 80 g de aceite de oliva
- 1000 g de sepia limpia en trozos de 2 cm
- 400 g de pimiento rojo en trozos de 2-3 cm
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 2 ½ cucharaditas de sal
- ½ cucharadita de azúcar
- 200 g de arroz de grano largo
- 400 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1663 kJ / 398 kcal
- Protein
- 33.1 g
- Sacharidy
- 31.2 g
- Tuk
- 15.7 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 1220.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Albóndigas de sepia y jamón
1h
Merluza al cava
1h
Bacalao al estilo de Braga
30 min
Dorada con guarnición de pimientos
2u. 45min
Pisto con patatas y huevos duros
45 min
Merluza con espinacas, gambas y salsa de piquillos
40 min
Calamares a la mallorquina
1h
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 min
Bacalao con gambones y almejas
45 min
Bacalao con tomate, patatas panadera y guisantes
1h
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1h 30min
Arroz negro con gambones y sepia
45 min