Pão duplo de centeio e espelta

Pão duplo de centeio e espelta

5.0 1 rating
Příprava 30min.
Celkový 14hod. 30min.
1 Receita completa

Suroviny

Massa-mãe de centeio
  • água
    330 g
  • isco (massa-mãe de centeio)
    15 g
  • farinha de centeio tipo 130
    255 g
Massa demolhada a quente
  • centeio em grão
    170 g
  • água
    255 g
Massa principal
  • Azeite q.b. p/ untar
  • água fria, mais q.b. p/ vapor
    85 g
  • fermento de padeiro fresco
    15 g
  • farinha de centeio tipo 130 mais q.b. p/ polvilhar
    255 g
  • farinha de espelta tipo 630
    170 g
  • sal
    2 c. chá de

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 Receita completa

Protein 86 g
Kalorie 12102 kJ / 2990 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 70.3 g
Sacharidy 571 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...