Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base
- 125 g figo seco
- 50 g amêndoa
- 75 g bolacha Maria
- 50 g manteiga
Recheio
- 100 g amêndoa s/ pele
- 3 ovos
- 100 g açúcar
- 75 g manteiga
- 100 g doce de gila
- 50 g farinha de alfarroba
- 15 g farinha tipo 55
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- 1 c. chá de canela em pó
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1883 kJ / 451 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 44 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolo de maçã, amêndoa e aveia
45min
Bolo de requeijão e abóbora
45min
Bolo de avelã e café
55min
Caracóis de sementes de papoila
Pas d’évaluation
Bolinhos de três frutos algarvios
40min
Folar de amêndoa
35min
Tarte de amêndoa
1h 40min
Bolo rançoso de Pavia
1hod. 30min
Tarteletes de noz pecan
2h 25min
Bolo molhado de nozes e tâmaras
1h 15min
Tarte de abóbora
1h 35 min
Bolo de noz, cenoura e canela
1h 40min