Salmón teriyaki al vacío

Salmón teriyaki al vacío

4.2 71 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 20min
4 raciones

Suroviny

  • de salsa teriyaki
    75 g
  • de jengibre fresco en láminas
    20 g
  • de agua
    1450 g
  • de semillas de sésamo
    40 g
  • de zumo de limón
    30 g
    1 cucharadita rasa de ácido ascórbico (vitamina C en polvo)
  • lomos de salmón fresco con o sin piel (aprox. 150 g c/u)
    4

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 394 kcal / 1650 kJ
Protein 33 g
Tuk 26 g
Sacharidy 7 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 5 g
Sodík 95 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...