Salmón teriyaki al vacío

Salmón teriyaki al vacío

4.2 72 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
4 raciones

Suroviny

  • 75 g de salsa teriyaki
  • 20 g de jengibre fresco en láminas
  • 1450 g de agua
  • 40 g de semillas de sésamo
  • 30 g de zumo de limón
    1 cucharadita rasa de ácido ascórbico (vitamina C en polvo)
  • 4 lomos de salmón fresco con o sin piel (aprox. 150 g c/u)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Sodík 95 mg
Protein 33 g
Kalorie 1650 kJ / 394 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 5 g
Sacharidy 7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...