Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Bergkäse, in Stücken
Hefeteig:
- 140 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 Prise Zucker
- 250 g Mehl
- ¾ TL Salz
Belag:
- 500 g Wasser
- 500 g Rosenkohl, halbiert (Kleine am Stiel nur kreuzweise einschneiden)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 130 g Schinkenwürfel, mager
- 200 g Schmand
- 1 TL Salz
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 3 Eier
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1403 kJ / 335 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grünkohl-Spätzle-Auflauf
1h 20 min
Sauerkraut-Quiche mit Kasseler
1 godz. 30 min
Sauerkraut-Rösti-Auflauf
1h
Porree-Käse-Kranz mit Kasseler
2h
Rosenkohl-Hefe-Kuchen
2h
Grünkohl-Quiche
1 godz. 30 min
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1h
Porreetorte
1h 20 min
Grünkohltarte
2h
Kartoffel-Spinat-Pizza
1 Std. 5 Min
Wirsing-Lachs-Lasagne
1h 20 min
Möhren-Wirsing-Lasagne
2h