
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 Wacholderbeeren
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet in Stücken
- 20 schwarze Pfefferkörner
- 2 TL Thymian, getrocknet
- 1 EL Paprika edelsüß
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 800 g Wildschweinbraten in Würfeln (Gulasch)
- 3 Knoblauchzehen
- 450 g Zwiebeln halbiert
-
30
g Schweineschmalz in Stücken
nebo 30 g Pflanzenöl -
10
g Muscovado-Zucker (Rohrohrzucker)
nebo 10 g brauner Zucker - 50 g Paprika-Tomatenmark (z.B. von Hengstenberg)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 200 g Rotwein, trocken
- 400 g Paprika rot und grün, in Streifen (1 cm)
- 500 g Pappardelle (breite Bandnudeln)
- 150 g Saure Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1020 kcal / 4274 kJ
- Protein
- 59 g
- Tuk
- 35 g
- Sacharidy
- 106 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pichelsteiner Eintopf
1hod. 10min
Kartoffel-Wild-Gulasch
1hod.
Rehfilet mit Prinzessinnenerdäpfel und Karottengemüse
1hod. 50min
Wildschwein-Ragout
1hod. 30min
Gulasch Stroganoff
1hod. 10min
Sauerbraten
72hod.
Hirschragout mit frischen Pfifferlingen
1hod. 30min
Wildragout
1hod. 15min
Hirschragout mit Preiselbeer-Birnen und Schupfnudeln
1hod. 30min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3hod. 50min
Rehragout
1hod. 15min
Wildschweinbraten mit Knödeln und Rotkohl
10hod. 45min