Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 Wacholderbeeren
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet, in Stücken
- 20 schwarze Pfefferkörner
- 2 TL Thymian, getrocknet
- 1 EL Paprika edelsüß
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 800 g Wildschweinbraten, in Würfeln (Gulasch)
- 3 Knoblauchzehen
- 450 g Zwiebeln, halbiert
-
30
g Schweineschmalz, in Stücken
nebo 30 g Pflanzenöl -
10
g Muscovado-Zucker (Rohrohrzucker)
nebo 10 g brauner Zucker - 50 g Paprika-Tomatenmark (z.B. von Hengstenberg)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 200 g Rotwein, trocken
- 400 g Paprika, rot und grün, in Streifen (1 cm)
- 500 g Pappardelle (breite Bandnudeln)
- 150 g Saure Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4274 kJ / 1020 kcal
- Protein
- 59 g
- Sacharidy
- 106 g
- Tuk
- 35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3h 50 min
Hirschragout mit Preiselbeer-Birnen und Schupfnudeln
1 Std. 30 Min
Gulasch Stroganoff
1h 10min
Sauerbraten
72 Std.
Marinierter Hirschrücken mit Rotkohlsalat
26 Std.
Hirschragout mit frischen Pfifferlingen
1 Std. 30 Min
Wildragout
1 Std. 15 Min
Wildschwein-Ragout
1 Std. 30 Min
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1 Std. 30 Min
Entenkeule mit Maronen-Kartoffel-Püree und Fenchelgemüse
2 Std.
Lammkeule alla Romana
2 godz. 15 min
Kartoffel-Wild-Gulasch
1h