Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 Wacholderbeeren
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet, in Stücken
- 20 schwarze Pfefferkörner
- 2 TL Thymian, getrocknet
- 1 EL Paprika edelsüß
- 2 TL Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 800 g Wildschweinbraten, in Würfeln (Gulasch)
- 3 Knoblauchzehen
- 450 g Zwiebeln, halbiert
-
30
g Schweineschmalz, in Stücken
nebo 30 g Pflanzenöl -
10
g Muscovado-Zucker (Rohrohrzucker)
nebo 10 g brauner Zucker - 50 g Paprika-Tomatenmark (z.B. von Hengstenberg)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 200 g Rotwein, trocken
- 400 g Paprika, rot und grün, in Streifen (1 cm)
- 500 g Pappardelle (breite Bandnudeln)
- 150 g Saure Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 4274 kJ / 1020 kcal
- Protein
- 59 g
- Sacharidy
- 106 g
- Tuk
- 35 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wildschweinbraten mit Knödeln und Rotkohl
10óra 45p
Hirschragout mit Preiselbeer-Birnen und Schupfnudeln
1h 30 min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3 Std. 50 Min
Lammkeule alla Romana
2h 15min
Rehragout
1h 15 min
Hirschragout mit frischen Pfifferlingen
1h 30 min
Kaninchen in Barolosauce
1h 15 min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1h 40min
Wildragout
1h 15 min
Wildschwein-Ragout
1h 30 min
Marinierter Hirschrücken mit Rotkohlsalat
26 Std.
Gedämpfte Entenbrust mit knackigem Rotkraut & Erbsen
1h 35 min