Rindfleisch in Rotwein

Rindfleisch in Rotwein

4.5 144 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 2hod. 15min.
4 Portionen

Suroviny

  • Rindfleisch aus der oberen Keule, in Würfeln (3 cm)
    700 g
  • Rotwein, trocken
    500 g
  • Zimt
    1 Msp.
  • Gewürznelken
    3
  • Möhren in Stücken
    150 g
  • Staudensellerie in Stücken
    20 g
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Rosmarin abgezupft
    1 Zweig
  • Öl
    30 g
  • Schinkenspeckwürfel
    100 g
  • Tomaten gehäutet, in Würfeln (2-3 cm)
    100 g
  • Salz nach Geschmack
    1 - 1 ½ TL
  • Pfeffer
    1 TL
  • Zucker
    ½ TL
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
  • Mehl (ca. 2 EL)
    40 g
  • Butter (ca. 2 EL), in Stücken
    40 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 44 g
Kalorie 2234 kJ / 533 kcal
Tuk 25 g
Vláknina 2.6 g
Sacharidy 15 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...