Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g Rindfleisch aus der oberen Keule, in Würfeln (3 cm)
- 500 g Rotwein, trocken
- 1 Msp. Zimt
- 3 Gewürznelken
- 150 g Möhren, in Stücken
- 20 g Staudensellerie, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 30 g Öl
- 100 g Schinkenspeckwürfel
- 100 g Tomaten, gehäutet, in Würfeln (2-3 cm)
- 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- 1 TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 40 g Mehl (ca. 2 EL)
- 40 g Butter (ca. 2 EL), in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2234 kJ / 533 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Provenzialisches Lammragout
1h 40 min
Kalbsragout mit Erbsen
1h 15min
Rindfleischstew
1h 40 min
Kalbsleber venezianisch
40 Min
Cape Malay Hähnchen-Curry
1h
Lammragout
1h
Coq au vin
2 godz.
Boeuf Bourguignon
9 Std. 30 Min
Pangasiussuppe mit Garnelen
55 min
Ossobuco
1h 20 min
Garnelen-Eintopf
45 min
Gulasch Stroganoff
1 Std. 10 Min