Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Schweinefilet (4 Stücke à 150 g)
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- Thymian, getrocknet, zum Würzen
- 8 Scheiben Bacon zum Einwickeln
- 400 g Wasser
- 300 g Rotwein
- 700 g Kartoffeln, in Stücken (3 cm)
- 600 g grüne Bohnen, TK, aufgetaut, abgetropft, in Stücken (4 cm)
- 20 g Mehl
- 150 g Frischkäse
- 1 TL Senf
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2988 kJ / 715 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 6.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schweinefilet mediterran mit Blumenkohl und Wildreis
1 godz. 10 min
Rotwein-Ente mit Feigen
50 min
Schweinefilet mit Senfsauce
50 min
Schweinefilet mit grüner Pfeffersauce
1h 15min
Rinderhüfte mit Gemüse
40 min
Speck-Keulen mit Rahmsauerkraut
1 godz. 30 min
Rinderfilet im Speckpäckchen
50 min
Schweinemedaillons mit Spitzkohl-Pilz-Rahm
30 min
Schweinefilet mit Rotweinsauce und Gemüse
45 min
Schweinefilet alla Toscana
50 min
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50 min
Schweinefilet-Brokkoli-Auflauf
1h 15min