Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Schweinefilet (4 Stücke à 150 g)
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- Thymian, getrocknet, zum Würzen
- 8 Scheiben Bacon zum Einwickeln
- 400 g Wasser
- 300 g Rotwein
- 700 g Kartoffeln, in Stücken (3 cm)
- 600 g grüne Bohnen, TK, aufgetaut, abgetropft, in Stücken (4 cm)
- 20 g Mehl
- 150 g Frischkäse
- 1 TL Senf
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2988 kJ / 715 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 6.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schweinefilet mit grüner Pfeffersauce
1 Std. 15 Min
Schweinefilet-Brokkoli-Auflauf
1 Std. 15 Min
Schweinemedaillons in Pfeffer-Cognac-Sauce
50 min
Filetsteak mit Pfeffersauce und Knusper-Kartoffel-Püree
1 godz.
Rinderfilet im Speckpäckchen
50 min
Schweinefilet mit Sauerkraut und Kartoffelpüree
1 godz. 10 min
Puten-Speck-Rouladen mit Kartoffeln und Zwiebel-Senf-Sauce
1h 25min
Hähnchenbrust mit Frischkäsefüllung
55min
Schweinefilet alla Toscana
50 min
Schweinefilet mit Spargel und Prosecco-Sauce
1 godz.
Schweinefilet mit Rotweinsauce und Gemüse
45 Min
Rinderfilet mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1 godz. 45 min