Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di acqua
- ½ cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 70 g di pesto di pomodori secchi (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1266.7 kJ / 302.7 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 56.3 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 329.7 mg
Alternativní recepty
Focaccia cipolle e zucca
2h
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2h
Crocchette alle patate dolci, Parmigiano Reggiano e prosciutto
4h
Focaccia alle cipolle
2h 20 min
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1h
Spagnolette siciliane
1h 15min
Panini ai semi al Varoma
2j 30 menit
Crostata salata tricolore
1hod. 30min
Focaccia a bastone
5 godz.
Focaccia primavera
3h
Focaccia con le cipolle TM6
3j 30 menit
Focaccia alla curcuma
3j 30 menit