Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di acqua
- ½ cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 70 g di pesto di pomodori secchi (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1266.7 kJ / 302.7 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 56.3 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 329.7 mg
Alternativní recepty
Focaccia integrale con cipolle e peperoni (TM6)
3 Std. 20 Min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Focaccia agli spinaci con bresaola rucola e Grana
3 Std. 20 Min
Cruffin (TM6)
4h 30 min
Pagnotte di Santa Chiara
5h
Bagel integrali
4h 5min
Focaccia alle cipolle
2u. 20min
Laugenbrötchen (Panini di Heidi)
4h 30 min
Crostini di pane al sesamo con salsa ai 2 pomodori
4 godz. 15 min
Balep korkun
1h 30min
Focaccia con le cipolle TM6
3 Std. 30 Min
Pizza napoletana
9 Std.