Lonza di maiale con le mele a Cottura Lenta

Lonza di maiale con le mele a Cottura Lenta

3.5 25 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 3hod.
4 porzioni

Suroviny

  • farina tipo 00 q.b.
  • di lonza di maiale in bocconcini (3 cm circa)
    600 g
  • cipolla in quarti
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di acqua
    330 g
  • di miele
    15 g
  • di rosmarino fresco intero
    1 rametto
  • di timo fresco intero
    1 rametto
  • di sale
    8 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di peperoncino rosso piccante (volitelně)
    1 pizzico
  • di amido di mais (maizena)
    15 g
  • di mele Morgenduft o Fuji, sbucciate e a pezzi (2-3 cm)
    200 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 386.8 kcal / 1618.4 kJ
Protein 36.4 g
Tuk 20.8 g
Sacharidy 11.8 g
Vláknina 1.7 g
Nasycený tuk 4.8 g
Sodík 88 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...