Lonza di maiale con le mele a Cottura Lenta

Lonza di maiale con le mele a Cottura Lenta

3.5 26 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 3hod.
4 porzioni

Suroviny

  • 600 g di lonza di maiale in bocconcini (3 cm circa)
  • farina tipo 00 q.b.
  • 150 g cipolla in quarti
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 8 g di sale
  • 330 g di acqua
  • 15 g di amido di mais (maizena)
  • 1 rametto di rosmarino fresco intero
  • 1 rametto di timo fresco intero
  • 15 g di miele
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di peperoncino rosso piccante (volitelně)
  • 200 g di mele Morgenduft o Fuji, sbucciate e a pezzi (2-3 cm)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 88 mg
Protein 36.4 g
Kalorie 1618.4 kJ / 386.8 kcal
Tuk 20.8 g
Vláknina 1.7 g
Nasycený tuk 4.8 g
Sacharidy 11.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...