Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- farina tipo 00 q.b.
- 600 g di lonza di maiale in bocconcini (3 cm circa)
- 150 g cipolla in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 330 g di acqua
- 15 g di miele
- 1 rametto di rosmarino fresco, intero
- 1 rametto di timo fresco, intero
- 8 g di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di peperoncino rosso piccante (volitelně)
- 15 g di amido di mais (maizena)
- 200 g di mele Morgenduft o Fuji, sbucciate e a pezzi (2-3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1618.4 kJ / 386.8 kcal
- Protein
- 36.4 g
- Sacharidy
- 11.8 g
- Tuk
- 20.8 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 88 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sovracosce di pollo in salsa di peperone a Cottura Lenta con riso
4h 45min
Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta
8 Std. 30 Min
Spalla di maiale sottovuoto
12 Std. 25 Min
Involtini di pollo ripieni sottovuoto con salsa ai peperoni
2 Std. 10 Min
Lonza alla salvia
1 Std. 10 Min
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2 Std.
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min
Costine di maiale con contorno di peperoni sottovuoto
9 Std.
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45 Min
Pollo speziato sottovuoto
1 Std. 50 Min
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5h 20min
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5 Std. 30 Min