Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Calamari
- 500 di calamari freschi, puliti ad anelli
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- insalata verde mista q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 828 kJ / 198 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Sacharidy
- 0.8 g
- Tuk
- 14.6 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30 min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20 min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 godz. 10 min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3h 30min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 Min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20 min
Contorno di carciofi sottovuoto
50 min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5h 10min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3h
Salmone sottovuoto al mojto
3h
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8 godz.
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min