Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Calamari
- 500 di calamari freschi, puliti ad anelli
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- insalata verde mista q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 828 kJ / 198 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Sacharidy
- 0.8 g
- Tuk
- 14.6 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1 Std. 20 Min
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 Std. 20 Min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1 Std. 20 Min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10 min
Salmone sottovuoto al mojto
3h
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 godz. 20 min
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1u.
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 godz. 30 min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1 godz. 30 min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3h 30min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30min