Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Calamari
- 500 di calamari freschi, puliti ad anelli
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- insalata verde mista q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 828 kJ / 198 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Sacharidy
- 0.8 g
- Tuk
- 14.6 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1h 20 min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30 min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30 min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1h 30 min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1 Std. 10 Min
Coniglio sottovuoto con patate viola
3h 30 min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20min
Calamari e olive taggiasche a Cottura Lenta
5 Std. 30 Min