Sobremesa de abóbora com crocante de noz

Sobremesa de abóbora com crocante de noz

4.3 6 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
6 doses

Suroviny

Crocante de noz
  • noz
    100 g
  • manteiga s/ sal
    30 g
  • natas
    10 g
  • açúcar amarelo
    30 g
Sobremesa de abóbora
  • abóbora (manteiga ou Hokkaido, etc.), cortada em pedaços
    750 g
  • açúcar
    200 g
  • cravinhos
    2
  • sumo de laranja (1 unid. aprox.)
    40 g
    30 g sumo de limão, (1 unid. aprox.)
  • bolachas de manteiga
    5
  • kaymak (ver dica)
    150 g
    150 g crème fraîche

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 502.4 mg
Protein 10.3 g
Kalorie 3002.4 kJ / 717.6 kcal
Tuk 38.7 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 13.5 g
Sacharidy 87.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...