
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crocante de noz
- 100 g noz
- 30 g manteiga s/ sal
- 10 g natas
- 30 g açúcar amarelo
Sobremesa de abóbora
- 750 g abóbora (manteiga ou Hokkaido, etc.), cortada em pedaços
- 200 g açúcar
- 2 cravinhos
-
40
g sumo de laranja (1 unid. aprox.)
nebo 30 g sumo de limão (1 unid. aprox.) - 5 bolachas de manteiga
-
150
g kaymak (ver dica)
nebo 150 g crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 717.6 kcal / 3002.4 kJ
- Protein
- 10.3 g
- Tuk
- 38.7 g
- Sacharidy
- 87.7 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 13.5 g
- Sodík
- 502.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Menu: Arroz de legumes com fiambre e omelete e trifle com noz e uva
30min
Focaccia recheada
3hod.
Macarons de pistácio
2hod. 30min
Creme de castanhas e couve-flor
50min
Atum com pasta de pimento e amêndoa
8hod.
Caril de lulas com abóbora
30min
Bolinhos de canela
25min
Doce de limão e lima
5hod.
Açorda de alheira e grelos
35min
Gratinado de laranja
25min
Crepioca com salteado de cogumelos brancos e cenoura
55min
Mini-queques de cenoura, noz e canela
35min