Sobremesa de abóbora com crocante de noz
TM6 TM5

Sobremesa de abóbora com crocante de noz

4.3 (6 hodnocení)

Suroviny

Crocante de noz

  • 100 g noz
  • 30 g manteiga s/ sal
  • 10 g natas
  • 30 g açúcar amarelo

Sobremesa de abóbora

  • 750 g abóbora (manteiga ou Hokkaido, etc.), cortada em pedaços
  • 200 g açúcar
  • 2 cravinhos
  • 40 g sumo de laranja (1 unid. aprox.)
    nebo 30 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
  • 5 bolachas de manteiga
  • 150 g kaymak (ver dica)
    nebo 150 g crème fraîche

Nutriční hodnoty
na 1 dose
Kalorie
3002.4 kJ / 717.6 kcal
Protein
10.3 g
Sacharidy
87.7 g
Tuk
38.7 g
Nasycený tuk
13.5 g
Vláknina
3 g
Sodík
502.4 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty