Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 garlic cloves
- 800 g boneless pork shoulder (5-6 large pieces), trimmed
- 100 g onion, cut into halves and sliced
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 225 g water
- 170 g apple cider vinegar
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ½ tsp sea salt, plus extra to serve
- 500 g barbecue sauce, plus extra to serve (see Tips)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- green lettuce leaves, to serve
- 6 hamburger buns, to serve
- red onion, cut into halves and sliced
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1807 kJ / 432 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 847 mg
Alternativní recepty
Beef tacos
25min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
4hod. 25min
Sticky sesame chicken
40min
Beef fajitas
30min
Chicken teriyaki
20 Min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 godz. 50 min
Pulled pork burger
5 Std.