Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Gruyère, in Stücken (2 cm)
- 500 g Rosenkohl, davon 100 g ganz und 400 g in Vierteln
- 80 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 2 EL Olivenöl
- 300 g Risottoreis (Kochzeit 20 Minuten)
- 700 g Wasser
- 2 Fleischbouillonwürfel (für je 0,5 l)
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 8 Tranchen Bratspeck
- 20 g Butter
- ½ EL Zitronensaft
- Pfeffer, nach Bedarf
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2661 kJ / 636 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50min
Brokkoli-Risotto mit Haselnuss-Parmesan
40 Min
Wirz-Pasta
35min
Lauch-Risotto mit Äpfeln und Ziegenkäse
40 Min
Randenrisotto mit Saltimbocca
45 min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 min
Gemüse-Couscous mit Aprikosen und Pinienkernen
50min
Karotten-Chicoreé-Risotto
40 Min
Spinatrisotto mit Spargeln
40 Min
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1 Std. 10 Min
Lauch-Penne-Pot
30 min
Gnocchi-Gratin mit Lauch
50min