Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinade
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 1 roter Peperoncino, entkernt, in Stücken (3 cm)
- 15 g Sonnenblumenöl
- 50 g Sojasauce
- 20 g Akazienhonig
Kabeljau und Stampf
- 600 g Wasser
- 300 g Knollensellerie geschält, in Stücken (1 cm)
- 4 Kabeljaufilets (Dorsch Royal), ohne Haut (je 150 g)
- 500 g Süsskartoffeln, geschält, in Stücken (1 cm)
- 30 g Kresse
- ¾ TL Salz
- 30 g Zitronensaft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1448.4 kJ / 345.6 kcal
- Protein
- 31.6 g
- Sacharidy
- 37.5 g
- Tuk
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Süsskartoffelstock
1h
Süsskartoffelsuppe mit Pouletspiessli
30 min
Kürbiscurry mit Poulet
45 min
Orangen-Lachs mit Brokkoli-Couscous
25 min
Butternusskürbis-Ingwer-Suppe
35 min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 min
Poulet mit Kartoffelstock
1h 15min
Orangencouscous mit gedämpftem Lachs
35 min
Fisch Curry
35 min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45 min
Lachs mit Spargeln, Reis und Zitronen-Hollandaise
45 min
Crevetten Sweet and Sour
40 min