Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ząbek czosnku
- 120 g czarnych oliwek, bez pestek, przekrojonych na pół
- 30 g kaparów, konserwowych, odsączonych z zalewy
- 5 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 2 filety z anchois, z puszki, solone, przekrojone na pół
- 1 gałązka tymianku, świeżego, tylko liście
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 30 g oliwy z oliwek
- Nutriční hodnoty
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 1984.5 kJ / 474 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 47 g
- Vláknina
- 7.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dip z suszonych pomidorów
15min
Guacamole
15min
Hummus z warzywami - wersja podstawowa
10min
Pesto z rukoli
10min
Pasta z oliwek
5min
Pesto z bazylii
10min
Pasta baba ganoush z kminem rzymskim
1 Std. 40 Min
Hummus z domowym tahini
25min
Tapenada z zielonych oliwek
10min
Pasta z pieczonej papryki i orzechów włoskich (Muhammara)
1 Std. 40 Min
Pasta z bakłażana
55 Min
Pesto z rukoli i orzechów laskowych
10min