Kompatibilní verze
Pasta z pieczonej papryki i orzechów włoskich (Muhammara)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- oliwa z oliwek, do natłuszczenia naczynia żaroodpornego i do podania
- 600 g czerwonej papryki, bez gniazd nasiennych, przekrojonej na pół
- 2 - 3 ząbki czosnku
- 100 g orzechów włoskich, łuskanych
- ½ łyżeczki kminu rzymskiego, mielonego
- ½ - ¾ łyżeczki chili, mielonego
- ¼ - ½ łyżeczki soli
- 25 g bułki tartej (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 354.5 kJ / 84.7 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 6.8 g
- Tuk
- 5.8 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 61.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dip z suszonych pomidorów
15 Min
Hummus z zielonego groszku
40 min
Pasta z prażonego słonecznika
10 Min
Tapenada
5 Min
Pasta z białej fasoli z suszonymi pomidorami i tymiankiem
10 Min
Hummus z suszonymi pomidorami
10 Min
Pasta z oliwek
5 Min
Pasta z pieczonego bakłażana
1 Std. 50 Min
Pasta baba ganoush z kminem rzymskim
1u. 40min
Hummus z domowym tahini
25 min
Pasta z czarnej fasoli i suszonych pomidorów
15 Min
Pasta z bakłażana
55 min