Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 ząbki czosnku
- 2 gałązki natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
1
gałązka bazylii, świeżej, tylko liście
nebo 1 łyżeczka bazylii, suszonej - 140 g zielonych oliwek, bez pestek, przekrojonych na pół
- 30 g kaparów, konserwowych, odsączonych z zalewy
- 5 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 2 - 3 filetów z anchois, z puszki, solonych (volitelně)
- ¼ łyżeczki soli (patrz wskazówka)
- 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 40 g oliwy z oliwek
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 421.5 kJ / 100.7 kcal
- Protein
- 1.2 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Tuk
- 9.8 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 742.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto z rukoli i orzechów laskowych
10 min
Tuńczykowa pasta z sumakiem
15min
Pesto z bazylii
10 min
Pesto z rukoli
10 min
Pasta z oliwek
5 Min
Dip z suszonych pomidorów
15min
Pasta z bakłażana
55 min
Tapenada
5 Min
Pasta baba ganoush z kminem rzymskim
1h 40 min
Hummus z domowym tahini
25 min
Guacamole
15min
Focaccia z pomidorkami i oliwkami
2 godz.