Lesachtaler Hausbrot

Lesachtaler Hausbrot

4.7 81 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 30hod. 30min.
1 Stück

Suroviny

Sauerteig
  • Anstellgut (vom Roggensauerteig)
    10 g
  • Wasser (35-37°C)
    190 g
  • Roggenmehl Type 960
    210 g
Quellstück
  • Roggenkörner
    50 g
  • Kürbiskerne
    20 g
  • Sonnenblumenkerne
    20 g
  • Leinsamen
    20 g
  • Wasser
    160 g
Hauptteig
  • Wasser kalt
    220 g
  • frische Germ
    5 g
  • Roggenmehl Type 960 etwas mehr zum Bemehlen
    120 g
  • Roggen-Vollkornmehl
    60 g
    Roggenmehl, Type 2500
  • Weizen-Vollkornmehl
    240 g
  • Salz
    2 ½ TL
  • Brotgewürz
    2 TL
  • Wasser
    100 g

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 Stück

Protein 77 g
Kalorie 10544 kJ / 2518 kcal
Tuk 37 g
Vláknina 73.8 g
Nasycený tuk 5.3 g
Sacharidy 463 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...