Lesachtaler Hausbrot
TM6 TM5

Lesachtaler Hausbrot

4.7 (69 hodnocení)

Suroviny

Sauerteig

  • 10 g Anstellgut (vom Roggensauerteig)
  • 190 g Wasser (35-37°C)
  • 210 g Roggenmehl Type 960

Quellstück

  • 50 g Roggenkörner
  • 20 g Kürbiskerne
  • 20 g Sonnenblumenkerne
  • 20 g Leinsamen
  • 160 g Wasser

Hauptteig

  • 220 g Wasser, kalt
  • 5 g frische Germ
  • 120 g Roggenmehl Type 960, etwas mehr zum Bemehlen
  • 60 g Roggen-Vollkornmehl
    nebo Roggenmehl Type 2500
  • 240 g Weizen-Vollkornmehl
  • 2 ½ TL Salz
  • 2 TL Brotgewürz
  • 100 g Wasser

Nutriční hodnoty
na 1 Stück
Kalorie
10544 kJ / 2518 kcal
Protein
77 g
Sacharidy
463 g
Tuk
37 g
Nasycený tuk
5.3 g
Vláknina
73.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty