Zařízení & příslušenství
蘆筍炒磨菇
Příprava 5min.
Celkový 15min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
紅蘿蔔 去皮,切片50 克
-
水30 克
-
蘆筍 切段300 克
-
蘑菇 對半切300 克
-
鹽¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
3.03 g
Kalorie
288 kJ /
69 kcal
Tuk
2.935 g
Vláknina
3.058 g
Sacharidy
8.389 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台灣四季家常菜
71 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan