蘆筍炒磨菇
TM5 TM6

蘆筍炒磨菇

4.4 (14 hodnocení)

Suroviny

  • 10 克 蒜頭
  • 10 克 油
  • 50 克 紅蘿蔔 ,去皮,切片
  • 30 克 水
  • 300 克 蘆筍 ,切段
  • 300 克 蘑菇 ,對半切
  • ¼ 茶匙 鹽

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
288 kJ / 69 kcal
Protein
3.03 g
Sacharidy
8.389 g
Tuk
2.935 g
Vláknina
3.058 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty