蘆筍炒磨菇

蘆筍炒磨菇

4.4 14 rating
Příprava 5min.
Celkový 15min.
4 人份

Suroviny

  • 蒜頭
    10 克
  • 10 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切片
    50 克
  • 30 克
  • 蘆筍 切段
    300 克
  • 蘑菇 對半切
    300 克
  • ¼ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 3.03 g
Kalorie 288 kJ / 69 kcal
Tuk 2.935 g
Vláknina 3.058 g
Sacharidy 8.389 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...