Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
70
g Wasser
nebo 70 g Weißwein - 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 TL Majoran, getrocknet
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 2 Prisen Zucker
- 30 g Butter
- 450 g Weißkraut, in Stücken (4 cm)
- 4 scharfe Debreziner
- 1 TL Senf
- 2 Wacholderbeeren
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2559 kJ / 612 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 51 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55 min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1h
Krautsuppe
55 min
Hafaloab mit Kraut
1h 15 min
Krautfleckerl
40 min
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50 min
Pusztasalat
1h
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55 min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1h
Letscho
40 min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 min