Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
70
g Wasser
nebo 70 g Weißwein - 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 TL Majoran, getrocknet
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 2 Prisen Zucker
- 30 g Butter
- 450 g Weißkraut, in Stücken (4 cm)
- 4 scharfe Debreziner
- 1 TL Senf
- 2 Wacholderbeeren
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2559 kJ / 612 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 51 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krautsuppe
55 Min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55 Min
Kürbis-Erdäpfel-Gulasch mit Würstel
50 min
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55 Min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1h
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 min
Fisolengulasch
1 Std. 10 Min
Semmelknödel
50 min
Lauwarmer Fisolen-Rindfleisch-Salat
1h
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55 Min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1h
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55 Min