Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
70
g Wasser
nebo 70 g Weißwein - 120 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 TL Majoran, getrocknet
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 2 Prisen Zucker
- 30 g Butter
- 450 g Weißkraut, in Stücken (4 cm)
- 4 scharfe Debreziner
- 1 TL Senf
- 2 Wacholderbeeren
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2559 kJ / 612 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 51 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1 godz.
Selchfleischknödel mit Rotgipflerkraut
1h 20min
Gelber Fisolensalat
40 min
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55min
Gulaschsuppe (XXL)
2j
Sterzwurst (Polentarolle)
8 Std. 45 Min
Leberreis
35min
Hafaloab mit Kraut
1h 15min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55min
Lauwarmer Krautsalat
10 min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1 godz.