
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
70
g Wasser
nebo 70 g Weißwein - 120 g Zwiebeln halbiert
- 1 Knoblauchzehe halbiert
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 TL Majoran, getrocknet
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 - 2 Prisen Zucker
- 30 g Butter
- 450 g Weißkraut in Stücken (4 cm)
- 4 scharfe Debreziner
- 1 TL Senf
- 2 Wacholderbeeren
- 1 Lorbeerblatt, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 612 kcal / 2559 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 51 g
- Sacharidy
- 15 g
- Vláknina
- 9 g
- Nasycený tuk
- 22 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1hod.
Kohlrabi Kartoffel Ragout mit RUPP Camembert
35min
Apfelkren
40min
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50min
Hafaloab mit Kraut
1hod. 15min
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55min
Krautsuppe
55min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1hod.
Linzer Seidenknödel
50min
Krautfleckerl
40min
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55min