Kompatibilní verze
Triangles de polenta à la sauge, patate douce et tomate
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1300 g d'eau
- 10 feuilles de sauge fraîche
- 200 g de polenta
- 40 g de parmesan
- du poivre moulu
- 600 g de patates douces, en rondelles
- 1 c. à café rase de paprika
- 4 c. à soupe d'huile d'olive, et un filet pour la finition et pour huiler la poêle
- du sel + 1 c. à café pour la polenta
- 300 g de tomates cerise
- 3 brins de thym frais, effeuillés
- quelques feuilles de basilic frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1935 kJ / 461 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 15 g
Alternativní recepty
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 min
Riz pilaf aux épinards, œufs mollets et aneth
30 min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25min
Côte de veau et gremolata, polenta au citron
1h
Storzapretti (boulettes corses aux blettes et brocciu)
55min
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Polenta crémeuse aux épinards
35min
Polenta aux olives
45 min
Polenta aux cèpes, œuf au plat
30 min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40 min
Polenta aux olives et tomates confites
45 min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 min