Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 c. à soupe de jus de citron
- 12 côtes de chevreau
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- du poivre moulu
- 1 gousse d'ail
- 15 g de feuilles de menthe fraîche
- 30 g de pignons de pin
- 40 g d'huile d'olive
- du sel
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux d'1 cm
- 500 g de lait
- 100 g d'eau
- 110 g de polenta bio express
- 10 g de beurre
- 1 c. à soupe de mascarpone
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1501 kJ / 358 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fèves fraîches à la catalane
3 Std.
Ragoût de veau à l'asturienne
2h 45min
Spaghetti à la norma
45min
Côte de veau et gremolata, polenta au citron
1 godz.
Spaghetti à la betterave, aux noix et au bleu
1 godz.
Gaspacho au maïs et au piment jalapeño
20min
Cabillaud et riz vénéré
55 min
Pavé de thon, pesto rouge et écrasé de pomme de terre
40min
Riz semi-complet de Camargue, anchois et artichaut
50min
Salade de crudités et œufs durs mayonnaise
20min
Triangles de polenta à la sauge, patate douce et tomate
2 godz.
Kanelbullars scandinaves
4sa 40 dk