Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 c. à soupe de jus de citron
- 12 côtes de chevreau
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- du poivre moulu
- 1 gousse d'ail
- 15 g de feuilles de menthe fraîche
- 30 g de pignons de pin
- 40 g d'huile d'olive
- du sel
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux d'1 cm
- 500 g de lait
- 100 g d'eau
- 110 g de polenta bio express
- 10 g de beurre
- 1 c. à soupe de mascarpone
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1501 kJ / 358 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40min
Côte de veau et gremolata, polenta au citron
1h
Involtini d'aubergine à la tomate
1h 10min
Gelato au gorgonzola, poires sautées et noix grillées
16 Std. 15 Min
Poêlée de crosnes aux shitakés, magret au poivre
1h
Bouilli de crevettes et de pommes de terre
40min
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1h
Txilindron d'agneau
1h 15min
Calamars sous-vide
4 Std. 15 Min
Risotto aux artichauts, à la pancetta et aux amandes
1h
Sandwiches aubergine, fromage et oignons caramélisés
1h
Rouille
10min