Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 c. à soupe de jus de citron
- 12 côtes de chevreau
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- du poivre moulu
- 1 gousse d'ail
- 15 g de feuilles de menthe fraîche
- 30 g de pignons de pin
- 40 g d'huile d'olive
- du sel
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux d'1 cm
- 500 g de lait
- 100 g d'eau
- 110 g de polenta bio express
- 10 g de beurre
- 1 c. à soupe de mascarpone
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1501 kJ / 358 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 Min
Polenta au gorgonzola
25min
Roulés de veau à la sauge, polenta crémeuse
45 Min
Spaghetti à la crème d'aubergine
40min
Triangles de polenta à la sauge, patate douce et tomate
2 Std.
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25min
Caponata sicilienne
55 Min
Côte de veau et gremolata, polenta au citron
1h
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 Min
Epigrammes d'agneau tandoori, polenta au cumin
4 godz. 40 min
Polenta crémeuse à la cannelle, asperges et bresaola
40min
Brioche des rois
6h 35min