Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 concombres, épluchés, égrainés et coupés en tronçons
- 3 oignons nouveaux, coupés en deux
- 50 g de pain de mie blanc, sans croûte
- 50 g d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de vinaigre de cidre
- 50 g de roquette
- 4 brins de menthe fraîche
- 2 brins de persil frais
- 3 pincées de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 1 c. à café de pâte de wasabi, prête à l'emploi
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 894.2 kJ / 216 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 6.7 g
- Tuk
- 19.7 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 305.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gaspacho
2 Std. 25 Min
Salade de tomates, crème au basilic
25 Min
Gaspacho concombre-feta
10 min
Soupe froide au curry rouge
10 min
Soupe froide à l'avocat et citron, tartines de chèvre frais
15 min
Planche de beurre au pesto d'épinards
15 min
Gaspacho tomate-abricot
1 Std. 20 Min
Velouté froid de petits pois à la menthe et à la ricotta
35min
Gaspacho de tomates jaunes au basilic
10 min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55min
Gaspacho de tomate
20min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 Min