Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 concombres, épluchés, égrainés et coupés en tronçons
- 3 oignons nouveaux, coupés en deux
- 2 c. à soupe de vinaigre de cidre
- 50 g de pain de mie blanc, sans croûte
- 50 g d'huile d'olive
- 50 g de roquette
- 3 pincées de sel
- 4 brins de menthe fraîche
- 2 brins de persil frais
- 2 pincées de poivre 5 baies
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 1 c. à café de pâte de wasabi, prête à l'emploi
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 894.2 kJ / 216 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 6.7 g
- Tuk
- 19.7 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 305.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gaspacho de carotte
1h 40min
Velouté de roquette, pommes de terre et œuf mollet
55 Min
Gaspacho tomate-poivron et salsa câpres-abricots moelleux
10 Min
Gaspacho tomate-fraise-basilic
10 Min
Salade de tomates façon panzanella, glace à l'avocat
9 Std. 25 Min
Gaspacho
2 godz. 25 min
Glace pilée
5 Min
Gaspacho tomate-fraise
2 godz. 15 min
Blinis de concombre et mousse au comté
1h 40min
Soupe froide concombre-menthe et quenelles de chèvre frais
15 Min
Fruits frais, crumble de sarrasin et crème chantilly
40min
Limonade verte
10 Min