Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 20 g di pinoli
- 40 g di foglie di basilico fresche
- 90 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 600 g di cimette di broccolo
- ½ - 1 spicchio di aglio
- 250 g di ricotta fresca
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 uovo
- 1 pasta sfoglia pronta rotonda
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 488.6 kJ / 116.7 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Sacharidy
- 3.8 g
- Tuk
- 9.7 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 82.1 mg
Alternativní recepty
Torta salata di zucca e spinaci
1 Std. 50 Min
Quiche di salmone e porri
1h 25min
Quiche ai finocchi e porri
1 godz. 10 min
Torta di asparagi
1 godz. 10 min
Quiche vegetariana agli spinaci e peperoni
1h
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55 min
Quiche di spinaci e speck
2h
Quiche asparagi e bacon
1 godz. 45 min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3h
Brisèe ratatouille
1 godz. 30 min
Verdurine in sfoglia
1h
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2h 30min