Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ EL Salz
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 200 g Grammeln
- 300 g Weizenmehl, universal
- 20 g frische Germ
- 20 g Zucker
-
60
g Weißwein
nebo 60 g Milch und 1 Spritzer Essig - 2 Eidotter
- 60 g Sauerrahm
- 1 Ei, verquirlt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 679 kJ / 162 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fleischstrudel für Suppe
40 Min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55 min
Waldviertler Mohnzelten
1h 30 min
Somloer Nockerl
9h
Burgenländerkipferl
1h 25min
Purbacher Bohnenstrudel
45 min
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1h 15min
Liptauer
15min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1h
Wurstaufstrich
10 min
Gerührter Germgugelhupf
2 godz.
Eiaufstrich mit Topfen
10 min