Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 15 g di mandorle pelate
- 10 fili di erba cipollina fresca sminuzzati
- 5 rametti di origano fresco, le foglioline lavate
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- 10 foglie di basilico fresco, le foglioline lavate
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1200 g di acqua
-
80
g di fagiolini verdi freschi a pezzi (2 cm)
nebo 80 g di fagiolini surgelati a pezzi (2 cm) - 150 g di patate, pelate e a cubetti (2 cm)
- 160 g di pasta secca corta, formato a piacere (cottura 11-12 minuti)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2427 kJ / 580 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Sacharidy
- 72.3 g
- Tuk
- 23.9 g
- Nasycený tuk
- 9.1 g
- Vláknina
- 5.4 g
Alternativní recepty
Spaghetti con agretti, pomodorini e capperi
50min
Pasta con cavolo rosso e pistacchi (senza glutine)
50min
Insalata di pasta con pomodori e spinaci
55min
Pasta al pesto di fagiolini
30min
Sformato di pasta al tonno
30min
Pasta integrale con ragù di verdure e frittatina
40min
Insalata di pasta con pollo e salmone
1h
Spaghetti al forno con salsa di lenticchie
1h 30min
Tagliatelle con ragù di verdure (senza glutine)
30min
Cous cous con fagiolini, mais e erba cipollina
1h
Trofie al pesto con patate e fagiolini
1h
Pasta al pesto con mozzarella e pomodorini confit
30min