Pasta al pesto con mozzarella e pomodorini confit
TM6 TM5 TM31

Pasta al pesto con mozzarella e pomodorini confit

4.8 (26 hodnocení)

Suroviny

  • 120 g Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
  • 200 g pomodorini
  • 30 g di pinoli + q.b.
  • 1 spicchio di aglio (volitelně)
  • 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 120 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 ¼ di cucchiaino di sale + q.b.
  • 1200 g di acqua
  • 320 g di pasta secca corta (es. penne, fusilli)
  • 200 g di mozzarella a cubetti (1-2 cm)
    nebo 200 g di burrata a pezzi

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
3739.1 kJ / 893.7 kcal
Protein
34.4 g
Sacharidy
65.3 g
Tuk
55.2 g
Nasycený tuk
16.8 g
Vláknina
3.8 g
Sodík
1473.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty