Kompatibilní verze
Pasta al pesto con mozzarella e pomodorini confit
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 200 g pomodorini
- 30 g di pinoli + q.b.
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 120 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 ¼ di cucchiaino di sale + q.b.
- 1200 g di acqua
- 320 g di pasta secca corta (es. penne, fusilli)
-
200
g di mozzarella a cubetti (1-2 cm)
nebo 200 g di burrata a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3739.1 kJ / 893.7 kcal
- Protein
- 34.4 g
- Sacharidy
- 65.3 g
- Tuk
- 55.2 g
- Nasycený tuk
- 16.8 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 1473.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di pasta alle erbe con fagiolini e patate
35min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 min
Pasta al pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 min
Spaghetti alla checca
40 min
Insalata di pasta con pomodori e spinaci
55min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 min
Pasta con sugo vegetariano (Bimby Friend)
30 min
Insalata di pasta estiva con frutta e verdura
30 min
Pasta fredda al profumo di zafferano e limone
40 min
Spritz con bruschette al Gorgonzola e sedano
30 min
Pasta alla ionica
30 min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 min