Pasta al pesto con mozzarella e pomodorini confit

Pasta al pesto con mozzarella e pomodorini confit

4.8 29 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 120 g Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
  • 200 g pomodorini
  • 30 g di pinoli + q.b.
  • 1 spicchio di aglio (volitelně)
  • 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 120 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 ¼ di cucchiaino di sale + q.b.
  • 1200 g di acqua
  • 320 g di pasta secca corta (es. penne, fusilli)
  • 200 g di mozzarella a cubetti (1-2 cm)
    200 g di burrata, a pezzi

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1473.9 mg
Protein 34.4 g
Kalorie 3739.1 kJ / 893.7 kcal
Tuk 55.2 g
Vláknina 3.8 g
Nasycený tuk 16.8 g
Sacharidy 65.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...