Kompatibilní verze
Pasta al pesto con mozzarella e pomodorini confit
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 200 g pomodorini
- 30 g di pinoli + q.b.
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 120 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 ¼ di cucchiaino di sale + q.b.
- 1200 g di acqua
- 320 g di pasta secca corta (es. penne, fusilli)
-
200
g di mozzarella a cubetti (1-2 cm)
nebo 200 g di burrata a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3739.1 kJ / 893.7 kcal
- Protein
- 34.4 g
- Sacharidy
- 65.3 g
- Tuk
- 55.2 g
- Nasycený tuk
- 16.8 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 1473.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta tonno e olive
35min
Pasta alla ionica
30 Min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 Min
Spaghetti integrali, tonno, limone e rucola
25min
Spaghetti alla checca
40min
Spaghetti al tonno
40min
Pasta fredda alla caprese
40min
Pasta al pomodoro, prosciutto e salame piccante
45 Min
Tagliatelle al pesto di piselli con uovo alla coque
30 Min
Farfalle con pesto di anacardi, olive e bresaola
30 Min
Pasta fredda con pesto alle erbe aromatiche, tonno e pomodorini
30 Min
Cous cous con sgombro e olive
30 Min