Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pelare le patate
- 600 g di acqua
- 400 g di patate di media dimensione (vedere consigli)
Patate e fagiolini
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di aceto di vino bianco
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- 2 pizzichi di sale
- 400 g di acqua
- 400 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 648 kJ / 155 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Straccetti di pollo con patate e carote
40 min
Patate e fagiolini al pesto
35 Min
Fagiolini insaporiti
25 min
Zucchine a dadini insaporite (200 g)
20 min
Zucchine a dadini insaporite (100 g)
15min
Zucchine a bastoncino insaporite (100 g)
15min
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45 Min
Piselli al prosciutto
25 min
Riso basmati con straccetti di manzo, rucola e pomodorini
40 min
Polpette al sugo
50 menit
Funghi insaporiti (300 g)
25 min
Insalata di riso (TM6)
40 min