Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo, le foglioline lavate e asciugate
- ½ spicchio di aglio (volitelně)
- 80 g di cipolla a pezzi
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro fresca o in scatola
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaini rasi di sale
- 400 g di fagiolini verdi, freschi puliti
- 1 pizzico di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 732 kJ / 175 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 5.2 g
Alternativní recepty
Finocchi gratinati
30 Min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 Min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55min
Fagiolini in gremolada
30 Min
Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore
20min
Insalata di cavolfiori e patate
30 Min
Cavolfiore gratinato al formaggio
35 Min
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45min
Fagiolini al pomodoro
55min
Fagiolini e taccole al vapore
40 λεπτ.
Insalata di fagiolini, pomodorini e patate arrosto
1h