Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bizcochos de soletilla
- 100 g de harina de repostería
- 25 g de maicena
- 4 claras de huevo
- 1 pellizco de sal
- 120 g de azúcar glas
- 4 yemas de huevo
- 1 cucharadita de vainilla líquida
Mousse de chocolate blanco
- 3 hojas de gelatina
- 60 g de azúcar
- 220 g de chocolate blanco para postres
- 40 g de mantequilla
- 120 g de leche
- 4 yemas de huevo
- 4 claras de huevo
- 1 pellizco de sal
Almíbar
- 100 g de mermelada de albaricoque
- 70 g de agua
- 50 g de ron dorado (volitelně)
Montaje y decoración
- 200 g de mango maduro en trozos
- 2 - 3 albaricoques frescos en cuartos
- 1 melocotón en trozos
- 1 kiwi
- 10 hojas de menta fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1695 kJ / 405 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 53.5 g
- Tuk
- 16.4 g
- Nasycený tuk
- 8.1 g
- Vláknina
- 1.9 g
- Sodík
- 251.5 mg
Alternativní recepty
Tarta de zanahoria (Carrot cake)
1h 50 min
Tarta rayada
3h
Delicia de jijona con corazón de mango
13 Std. 10 Min
Minibicas con dulce de leche
1 Std. 40 Min
Tarta de limón y merengue
2h 10 min
Brazo de gitano con frambuesas
1 Std. 20 Min
Charlota de albaricoques con crema de limón
13h
Tarta de piña y coco con frosting de rosas
5h
Charlota de mango con bizcocho al cacao
6h 15min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3h 40min
Tarta cremosa de melocotón
3 Std. 15 Min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2 Std. 35 Min