Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di sale grosso
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 1 spicchio di aglio
- 2 grani di pepe nero
- 1 foglia di alloro fresca, lavata
- 600 g di fesa di tacchino senza pelle intera
- 120 g di albicocche secche denocciolate, ammollate in acqua tiepida per 10 minuti e strizzate
- 250 g di cipolle rosse di Tropea a fettine (0.5 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 60 g di vino bianco passito o Marsala
- Nutriční hodnoty
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 5594 kJ / 1337 kcal
- Protein
- 151.6 g
- Sacharidy
- 40.7 g
- Tuk
- 54.6 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 5.9 g
- Sodík
- 4184 mg
Alternativní recepty
Filetto di maiale ripieno alle prugne (TM6)
3h 10min
Schiacciatina
2 Std. 20 Min
Filetto di vitello con composta di cipolle di Tropea e fragole
50 Min
Crostini di pane integrale con crema al caprino, capperi e pinoli
3hod.
Canapè di polenta con gamberi e maionese all'aneto
1h
Involtini di porri e ceci
30min
Rollè di tacchino con pesto di piselli alla menta
35min
Polpette di cozze alla spezzina
1h 30min
Farro e filetto di maiale con glassa all'aceto balsamico
1 Std. 15 Min
Filetto di maiale all’uva
1 Std. 15 Min
Fesa di tacchino al curry
1h
Tartine tonno e ceci
30min