Tacchino ripieno

Tacchino ripieno

4.3 6 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 20min.
6 porzioni

Suroviny

  • 10 g di sale grosso
  • 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati
  • 1 spicchio di aglio
  • 2 grani di pepe nero
  • 1 foglia di alloro fresca lavata
  • 600 g di fesa di tacchino senza pelle intera
  • 120 g di albicocche secche denocciolate ammollate in acqua tiepida per 10 minuti e strizzate
  • 250 g di cipolle rosse di Tropea a fettine (0.5 cm)
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 60 g di vino bianco passito o Marsala

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 6 porzioni

Sodík 4184 mg
Protein 151.6 g
Kalorie 5594 kJ / 1337 kcal
Tuk 54.6 g
Vláknina 5.9 g
Nasycený tuk 8.3 g
Sacharidy 40.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...