Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 100 g di acqua
-
10
g di lievito madre di segale
nebo 1 g di lievito di birra fresco - 75 g di farina di segale
Starter
- 40 g di nocciole sgusciate e spellate
- 30 g di uva passa
- 40 g di mirtilli rossi disidratati
- 30 g di semi di girasole
- 30 g di semi di lino
- 50 g di fiocchi di avena
- 50 g di fiocchi di farro
- 220 g di acqua
Impasto
- 1770 g di acqua (di cui 270 g fredda)
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 25 g di miele
- 300 g di farina tipo 0 forte (almeno W320) + q.b.
- 150 g di farina di farro integrale
- 10 g di sale
- 15 g di burro + q.b.
- 30 g di succo di limone
- 3 cucchiai di fiocchi di farro
- 2 cucchiai di semi di sesamo
- 1 cucchiaio di semi di lino
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1218 kJ / 296 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 5.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane in cassetta semplice
19j
Pane semplice
4h
Pane veneziano
18h 30min
Baguette integrale
5h
Pane ai semi di girasole
22h
Pane morbido di farro
19j
Pane arabo
3h 30min
Pane al latticello
18óra
Salsa allo yogurt di soia e sciroppo d'agave (vegan)
15 Min
Piadina al miele
1sa 10 dk
Panini al cumino
16 Std. 30 Min
Piadina (vegan)
45min