
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 100 g di acqua
-
10
g di lievito madre di segale
nebo 1 g di lievito di birra fresco - 75 g di farina di segale
Starter
- 40 g di nocciole sgusciate e spellate
- 30 g di uva passa
- 40 g di mirtilli rossi disidratati
- 30 g di semi di girasole
- 30 g di semi di lino
- 50 g di fiocchi di avena
- 50 g di fiocchi di farro
- 220 g di acqua
Impasto
- 1770 g di acqua (di cui 270 g fredda)
- 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 25 g di miele
- 300 g di farina tipo 0 forte (almeno W320) + q.b.
- 150 g di farina di farro integrale
- 10 g di sale
- 15 g di burro + q.b.
- 30 g di succo di limone
- 3 cucchiai di fiocchi di farro
- 2 cucchiai di semi di sesamo
- 1 cucchiaio di semi di lino
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 296 kcal / 1218 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 8 g
- Sacharidy
- 43 g
- Vláknina
- 5.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza romana con fiori di zucca e alici
24hod.
Pane cosacco
16hod.
Pane veneziano
18hod. 30min
Rotoli croccanti
9hod. 30min
Corona di pane sfogliato ai cereali
6hod. 10min
Rotolini di farro
30hod.
Panini della Val Venosta
15hod. 30min
Pane ai semi di girasole
22hod.
Pane morbido di farro
19hod.
Pane in cassetta semplice
19hod.
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24hod.
Pane semplice
4hod.