Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 100 g di acqua
-
10
g di lievito madre di segale
nebo 1 g di lievito di birra fresco - 75 g di farina di segale
Starter
- 40 g di nocciole sgusciate e spellate
- 30 g di uva passa
- 40 g di mirtilli rossi disidratati
- 30 g di semi di girasole
- 30 g di semi di lino
- 50 g di fiocchi di avena
- 50 g di fiocchi di farro
- 220 g di acqua
Impasto
- 1770 g di acqua (di cui 270 g fredda)
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 25 g di miele
- 300 g di farina tipo 0 forte (almeno W320) + q.b.
- 150 g di farina di farro integrale
- 10 g di sale
- 15 g di burro + q.b.
- 30 g di succo di limone
- 3 cucchiai di fiocchi di farro
- 2 cucchiai di semi di sesamo
- 1 cucchiaio di semi di lino
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1218 kJ / 296 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 5.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane morbido di farro
19h
Pane in cassetta semplice
19h
Pane ai cereali
3h
Ciambella di segale
2h 45min
Pane alle ciliegie e semi di lino
4 Std. 15 Min
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Pane contadino
19h
Yogurt alla vaniglia
12 Std. 20 Min
Lasagne con ragù di soia (vegan e senza glutine)
2 Std.
Pane ai semi di girasole
22h
Pane semplice
4h
Pane in cassetta pepe e curcuma
4h