Guajolota de mole (torta de tamal)

Guajolota de mole (torta de tamal)

4.6 5 hodnocení
Příprava 40min
Celkový 2hod.
10 porciones

Suroviny

Base de masa para el tamal
  • de manteca de cerdo
    80 g
  • de sal fina
    1 cdita
  • de harina de maíz nixtamalizado para tamal (p. ej. Maseca®)
    400 g
  • de polvo para hornear
    1 ½ cdita
  • de agua
    550 g
Mole con pollo
  • de mole negro en pasta
    150 g
    100 g de mole negro, en polvo
  • de pechuga de pollo sin piel, sin huesos y en cubos medianos
    300 g
  • agua
    1600 g
  • hojas de maíz, secas hidratadas por 1 hora
    20
  • bolillos
    10

Nutriční hodnoty na 1 porción

Kalorie 515 kcal / 2163 kJ
Protein 18 g
Tuk 15 g
Sacharidy 77 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 5 g
Sodík 987 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...