Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base de masa para el tamal
- 80 g de manteca de cerdo
- 1 cdita de sal fina
- 400 g de harina de maíz nixtamalizado, para tamal (p. ej. Maseca®)
- 1 ½ cdita de polvo para hornear
- 550 g de agua
Mole con pollo
-
150
g de mole negro, en pasta
nebo 100 g de mole negro, en polvo - 300 g de pechuga de pollo, sin piel, sin huesos y en cubos medianos
- 1600 g agua
- 20 hojas de maíz, secas, hidratadas por 1 hora
- 10 bolillos
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2163 kJ / 515 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 77 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 987 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Agua de Horchata
5 Min
Atole de arroz de la esquina
35 Min
Tamales oaxaqueños
2h
Esquites asados de Coyoacán
30 Min
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Manchadito
40min
Mixiotes de carnero
13 godz. 30 min
Esquites de feria
25 Min
Pambazos CDMX
2 Std. 30 Min
Tamales Verdes
2 Std. 30 Min
Torta de chilaquiles de la Condesa
35 Min
Tinga de pollo - Demo - presentadores
30 Min