Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Rote Bete, in Stücken
- 200 g Pastinaken, in Stücken
- 600 g Wasser
- Öl zum Braten
- 400 g Halloumi, in Scheiben, diagonal halbiert
- 30 g Walnusshälften
- 10 g Dill, abgezupft
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 1 - 2 Knoblauchzehen
-
220 - 250
g Griechischer Joghurt (10% Fett)
nebo 220 - 250 g Naturjoghurt - 10 g Zitronensaft
- 1 - 2 EL Weißweinessig
- 1 - 2 TL Meerrettich, aus dem Glas, gerieben
- 1 TL Salz
- ¼ - ½ TL Pfeffer
- Vollkornbrot, in Scheiben, geröstet, zum Servieren
- Rucola zum Servieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1938 kJ / 463 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 27 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 1343 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote-Bete-Rösti mit Forelle und Dip
30min
Gegrillte Süßkartoffelscheiben mit Topping (vegan)
35min
Bowl mit mariniertem Lachs, Quinoa und schwarzen Bohnen
55min
Sattmacher-Salat mit Halloumi
50 Min
Grünkern-Bowl
1u. 10min
Halloumi-Sandwich mit Ofengemüse
1h
Flammkuchen mit Roter Bete und Pflaumen
45min
Bärlauch-Bulgur-Salat mit Cherry-Tomaten und Feta
1h
Vegane Süßkartoffel-Bowl
1h
Linsen-Gemüse-Bowl mit Halloumi
55min
Halloumi-Wraps
40min
Gnocchi-Birnen-Salat mit Radicchio und Gorgonzola
45min