Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 20 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
- 2 grüne Paprika, in Würfeln (3 cm)
- 30 g Harissapaste
- 30 g Tomatenmark
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- ¾ TL Zimt
- 1 Dose geschälte Tomaten (800 g)
- 1 TL Salz
- 20 g Agavendicksaft
- 200 g Blattspinat, frisch
- 500 g Halloumi, in Scheiben (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1273 kJ / 304 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 1183 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremiger Kichererbsen-Spinat-Topf
20 min
Gemüse-Eintopf mit Feta
25 min
Naan-Taschen mit Koriander-Hummus
20 min
Süßkartoffel-Chili mit schwarzen Bohnen
40min
Feurige Ingwer-Limettensuppe mit Räuchertofu
30min
Blumenkohl-Erbsen-Curry
45min
Gemüse-Chili
35 Min
Afrikanischer Erdnuss-Eintopf
50min
Sattmacher-Salat mit Halloumi
50min
Schwarze-Bohnen-Chili mit Schokolade
1h 25min
Ranchero-Pfanne mit Bohnen und Ei
50min
Shakshuka
50min