![Kalkunlår svøbt i bacon med kartofler Kalkunlår svøbt i bacon med kartofler](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/008D9A29-130F-4BA6-99FA-E03E79789EF7/Derivates/3266400C-AAD4-4024-AA64-BFC45BAB10FF.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g fed hvidløg
- 5 kviste rosmarin, frisk
-
150
g bacon
nebo 150 g skinke -
800
g kalkunoverlår, uden skind, med ben
nebo 800 g kyllingeoverlår, uden skind, med ben - 1 tsk salt
- 3 knivspidser sort peber, friskkværnet
- 20 g ekstra jomfruolivenolie (2 spsk)
- 1300 g vand
- 600 g kartoffel, skåret i tern (4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2174 kJ / 520 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.1 g