
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g fed hvidløg
- 5 kviste rosmarin, frisk
-
150
g bacon
nebo 150 g skinke -
800
g kalkunoverlår, uden skind, med ben
nebo 800 g kyllingeoverlår, uden skind, med ben - 1 tsk salt
- 3 knivspidser sort peber, friskkværnet
- 20 g ekstra jomfruolivenolie (2 spsk)
- 1300 g vand
- 600 g kartoffel skåret i tern (4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 520 kcal / 2174 kJ
- Protein
- 51 g
- Tuk
- 23 g
- Sacharidy
- 26 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
50min
15min
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
25min