Svinemørbrad med surkål og kartoffelpuré

Svinemørbrad med surkål og kartoffelpuré

3.0 1 rating
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 10min.
4 portion

Suroviny

  • løg skåret i halve
    350 g
  • bacon i tern
    100 g
  • svinemørbrad
    500 - 600 g
  • salt
    2 tsk
  • peber, friskkværnet
    ¼ tsk
  • sød paprika
    1 - 1 ½ tsk
  • bacon (60-80 g)
    6 - 8 skive
  • surkål, konserves
    500 g
  • laurbærblad, tørret (volitelně)
    1
  • enebær (volitelně)
    3
  • vand
    500 g
  • kartoffel skåret i tern (3 cm)
    750 g
  • stegeolie
    3 spsk
  • mælk
    140 g
  • smør
    40 g
  • muskatnød, stødt
    2 - 3 knivspids

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 47 g
Kalorie 2467 kJ / 590 kcal
Tuk 25 g
Vláknina 6.4 g
Sacharidy 37 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše